-

Even kennismaken...


Ik ben een enthousiaste, relaxte levensgenieter in bezit van een grote koffer met ervaring.
Belangrijke waarden die bijdragen aan mijn werk- en levensgeluk zijn vrijheid, zelfstandigheid en de regie hebben over je eigen leven. Werkgeluk en werkplezier staan bij mij hoog in het vaandel!

Mijn motto is: Doe vooral de dingen waar je je happy bij voelt. 

Voor mij betekent dat: nieuwe werkgebieden verkennen, kiezen voor zelfstandigheid, meerdere opdrachtgevers bedienen en zo optimaal gebruik maken van mijn kennis en ervaring. 

 Opdrachtgevers en collega’s om mij heen spreken mij regelmatig aan over mijn relaxedheid, mijn flexibiliteit en professionaliteit. Mensen waarderen mij vooral om mijn persoon en wie ik ben. Ik heb ontdekt dat rollen meer bij mij passen dan functies en dat er meerdere rollen kunnen zijn waar je je prettig in voelt.
Vanuit mijn HR professie wil ik graag een bijdrage leveren aan het vergroten van Werkgeluk en Team geluk binnen organisaties. Hierbij vind ik aansluiting bij Agile en scrum. Het wendbaar maken van mensen en organisaties door de focus te leggen op transparantie, samenwerken, aanpassen, inspiratie, intrinsieke motivatie en ambitie.Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint