-

Even kennismaken...

maCas excellent performance is opgericht in 2012 door Carola van Eeden. 

Carola heeft  ruim 25 jaar ervaring op het gebied van Human Resource Management in diverse organisaties zowel op management als strategisch niveau. Zij is een zeer ervaren adviseur en coach met een focus op duurzaamheid.  

maCas streeft naar creatief ondernemerschap waarbij talenten optimaal tot bloei kunnen komen en organisaties kunnen groeien en hun marktpositie kunnen verbeteren. 
maCas adviseert, coacht en ondersteunt managers bij de uitvoering van een duurzaam HRM beleid, vitaliteitsbeleid en kwaliteits- en verbetertrajecten.
maCas coacht medewerkers zich optimaal te ontwikkelen en begeleid en coacht medewerkers die vast lopen in de organisatie of die een carrière switch willen maken. 

Als gecertificeerd gebruiker van de Persoonlijke Profiel Analyse kan zij professionele gedragsanalyses uitvoeren en de kwaliteit en potentieel van het management en de medewerkers in kaart brengen. 

Bedrijven vragen steeds vaker om een totaal advies, niet alleen op het gebied van HRM maar ook financieel. maCas biedt ook hierin een oplossing en werkt samen met professionals die bedrijven en medewerkers kunnen adviseren op het gebied van financieel management en bugetcoaching. 

Duurzaamheid
Zij streeft  naar duurzame samenwerkingsrelaties met haar klanten en houdt zij zich bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam HRM-beleid. 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint